Päivä on mennyt kuumuudessa lekotellessa, päivällä +30 astetta. Pienikin asentaminen aiheuttaa hikikarpaloita, silti maston saalinkeja on sikakitin kanssa korjattu ja kittaukset on kiristetty Elmu-kelmulla.
Mielialan kohotusta
Makke sai tiedon, etä sulku aukeaa tänään klo 24.00. Huominen lämpötila on Makken tietotoimiston mukaan +34 astetta. Odottelemme siis huomista ja startti on aamuvarhaisella. M/Y Ronja lähti jo päivällä seuraavaan kohteeseen ja sanoi meille: "Bis morgen", convoy varmaan tapaa taas huomenissa.Proviantti hankittu ja pääsimme alukseen juuri sopivasti ennen sadetta. Ukkosta ilmassa...??? Makke ollut aluksella 11 päivää ja tämä on toinen sade - ensimmäinen yöllä ja tämä illan suussa. Riossa jäänyt hiukan maksamatta joskus, no kyllä me tämän kestämme. Ja tuleepahan täkit spuulattua ja Reijan pesemät ikkunat. Saa nimittäin "jokisuolat" pois.
Repe on noudattanut Jaanan ohjeita ja Makke kaipaa jo lisää reikiä vyöhönsä - kauppareissulla shortsit tuppaa putoamaan. Huomenna Makke pääsee taas takahyttiin Repen vierihoitoon, koska alukseen saapuu lisämiehistöä.
Täytynee kysyä Ryhäseltä (=Ryanair) alennuslippuja seuraavaan kauteen, koska Cumbayeran miehistö on käyttänyt yhtiön kuljetuspalveluita kiitettävästi.
Seuraavaksi suihkuun ja illalliselle zum Skipper -ravintolaan, onhan meillä kaksi hyvää syytä juhlia.
Hyvää hääpäivää.. On ainaki erilainen paikka viettää :)
VastaaPoistaOn se vain kumma, että toiset eivät pääse eteenpäin sulkujen ja sateen takia ja toiset,kun aika menee Cumbayeran juttujen lukemiseen. Odotamme jatkoa, ja edelleen teille mukavaa matkaa mielenkiintisina asennushaasteineen!
VastaaPoistaUlla & Mike
Ihanaa hääpäivää!
VastaaPoistaNyt kun lähestytte Trieria ja siitä eteenpäin, harmittaa ettei ole kyydissä. Siellä käyneenä sanoisin, että aivan mahtavaa seutua. Vinkkinä: Traben-Trarbachissa on viinitila Emert, jolla on ihan huikean hyviä valkkareita (varsinkin weissburgunder) ja kohtuullista skumppaakin.
Nixu =)