“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do – so throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the winds in your sails, explore dreams, discover” -Mark Twain

tiistai 3. tammikuuta 2012

Mistä kaikki alkoi?

Kuten aina kaikki hyvät jutut, niin alkoi tämäkin vitsistä, vedätyksestä. Vedätyksen kohteena - kuten niin usein - oli äiti, Reija.

Mökillä kesällä 2011 kauniina kesäiltana käytiin Jussin innostamana keskustelua Grand Banks -veneen hankinnasta ja eläkepäivien vietosta Välimerellä. Reija ei aiheesta kovasti innostunut ja totesikin melko jyrkästi, ettei sellaista hankita! Parhaamme yritimme, mutta vedätys ei mennyt läpi. Vieraskirjaan kuitenkin lisättiin merkintä käydystä keskustelusta.


Kesä meni ja syksyn synkkyys valtasi mielen. Jussi vietti vapaita hetkiään Yachtworld -sivustolla, usein hakusanana oli Grand Banks. Hakutulos hinnan mukaan järjestykseen ja selaamaan. Halvimmat yksilöt maksoivat jopa vain 10 000 dollaria. Yhdysvalloissa näytti muutenkin olevan myytäviä veneitä kymmenittäin, eikä hintatasokaan hirvittänyt.

Järki voitti lopulta. Grand Banks -sivustojen selailu riitti - kuume talttui tai ainakin laantui...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti