“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do – so throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the winds in your sails, explore dreams, discover” -Mark Twain

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Nizzasta mökille ja Epsanjaan

Nizzan jälkeen alkoi kiivas keskustelu ja pohdinta nähdyistä veneistä. Theoule-sur-Merissä nähty "papparaisen paatti" oli tavatuista ylivoimaisesti paras. Veneellä oli ollut yksi sama omistaja alusta asti. Huoltoja oli tehty vuosittain. Tarjousta ei kuitenkaan välittömästi tehty, sillä mieleen jäivät takahytistä löytynyt pehmeä kohta sekä teak-kannen kunto. Samalla jatkui uusien kohteiden etsintä. Mökkeily muuttui hetkessä rennosta loikoilusta ja puuhailusta internetin valloittamaan ajanviettoon.

Seuraava kiinnostava kohde löytyi Espanjasta. Sijainniksi oli merkitty Andalusia. Lisätietoja pyydettiin ja saatiin. Vene oli kunnostettu perusteellisesti vuonna 2003 nykyisen omistajan hankkiessa sen itselleen. Kaikki talvet se oli ollut ylhäällä ja pohjan osmoosisuojaus tehty. Välittäjän kanssa käytiin sähköpostikirjeenvaihtoa ja useita puhelinkeskusteluita. Lopulta kypsyi päätös lähteä käymään Espanjassa. Vene sijaitsi Cadizissa Gibraltarin länsipuolella. Helpoin reitti olisi lentäen Malagaan ja sieltä vuokra-autolla eteenpäin.

Muutamaa päivää ennen lähtöä oli varattu lennot ja auto. Espanja kutsui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti