“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do – so throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the winds in your sails, explore dreams, discover” -Mark Twain

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Port Saint Louis du Rhone

Matka jatkui taas lauantain aikana ja illalla saavuttiin Port Saint Luis du Rhoneen. Sunnuntaina oli alunperin tarkoitus lähteä joelle, mutta sulku oli kiinni ja pakollinen pysähdys. Pieni vapaapäivä ihmetellessä kiinni olevia kauppoja ja sulun aukioloaikoja.

Lisämiehitystä saapui iltapäivällä Pariisin ja Nizzan kautta. Treffit oli Marseillen lentokentällä, josta taksilla porukalla paatille. (Alkuperäisväestö odotti siis satamassa) Matka sujui molemmista suunnista lähes mutkitta, ehtipä Mannu nauttia myös Rivieran rantsusta. Mutta takaisin paatille; aluksen esittelyn jälkeen Reija pesi pyykkiä ja Antti tiskasi. Saatiin ruokaa, juomaa ja niin edelleen. Antti sanoi jo tunti sitten menevänsä suihkuun, mutta matkan varrella on ollut mm. lipunlaskua, pussilakanoiden asennusta sekä useita muita tärkeitä tehtäviä. Jussi suunnittelee baariin lähtöä, mutta vaihtoehtoja ei taida olla montaa, jos laisinkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti