“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do – so throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the winds in your sails, explore dreams, discover” -Mark Twain

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Itämerellä

Nettiyhteys on saatu toimimaan Ruotsissa, mutta kirjoitusvuorolistat ovat päässeet vanhentumaan. Tarkoitushan oli jo olla nauttimassa Suomen kesästä, savusaunasta mökillä ja ihailla paattia mökin terassilta.

Antti saapui tiistaina reilun kuukauden lomalta takaisin talven ja kevään leipätyöhönsä. Kohteena oli Kalmar Guest Harbour. Cumbayera olikin jo kovasti kaivannut Anttia ruoriin tai konehuoneeseen. Myös Jussin huolet helpottivat, kun Master Captain pääsi takaisin alukselle. Matkan perusasioista huolehdittiin myös Kalmarin satamassa. Alkaa kirjaimella H ja päättyy kirjaimeen O.

Seuraava kohde on huhujen mukaan Maarianhamina. Mikäli kirjoitusvuorolistojen johtaja on jäänyt jo kesälomalle, lukijoille tiedoksi, että viikonloppuna miehistöä voi bongailla Raumalta. Uskokaa tai älkää :) Laivan tutustumiskierroksille voi siis varata vuoroja viikonlopusta alkaen.

Ajankohtaisin sijainti löytyy edelleen marinetrafficista, niin kauan kuin nettiyhteys ulottuu ulapalle.

Värre Shipping Ltd:n puolesta raportoi Mannu Espoosta


1 kommentti:

  1. Tervetuloa Raumalle. Jo Teitä onkin kova ikävä. Mervi ja Ilmo

    VastaaPoista