“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do – so throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the winds in your sails, explore dreams, discover” -Mark Twain

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin kauppaan

20.6. hetimiten aamutoimien jälkeen lähdimme matkaan. Puoliltapäivin kiinnityimme Hannoverissa laituriin. Miehet hoitivat aluksen tankkauksen ja naiset proviantin hankinnan kilometrin päässä olevasta kaupasta. Veneeseen tuotiin 2 repullista ja vetokärryllinen provianttia +30 asteen helteessä.

Matkalla oli yksi sulutus, jossa nousimme 14,5 m. Jamppa ja Sari ovat jo läpäisseet suluttajan tutkinnon. Valitettavasti  sulut aina vaan vähenevät eivätkä ammattitaitoiset suluttajat pääse näyttämään taitojaan.
Harkitaan vielä, jos Sari yrittäisi päästä jollain aluksella Bremeniin. Hoitaisi sulut ja palkkioksi saisi matkan ja muonituksen.

Kun kerran täällä helle jatkuu, niin jatkuu myös Cumbayeran lakisääteiset uimapaussit. Vaikka tuulee, niin kyllä uiminen helpottaa ja taas jaksaa nauttia helteestä.

Rantauduimme Fallerslebenin satamaan ja olimme päättäneet syödä ulkona, mutta... Jussi hoiti satamakapteenin kanssa pakolliset ja sai tiedon, että ruokaa ei satamasta saa, mutta kiinalaisesta voi tilata. Hetken harkittuaan miehistö päätti valmistaa aterian itse ja kyllä se olikin hyvää. Reissun toiseksi paras ateria, kuten Jamppa totesi - rimssuluut ovat edelleen vahva ykkönen.

Sarin viimeisen illan kunniaksi joimme jälkkäriksi Mummia.

Nettiongelmat vaivaavat yhä, joten ei ole varmuutta, milloin tämä teksti saadaan julkaistuksi. Elbe-Seitenkanavilla ei ole vielä kattavaa 4G-yhteyttä, eikä 3G, 2G toimii toisinaan. Puhelinyhteydetkään eivät toimi ihan koko aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti