“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do – so throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the winds in your sails, explore dreams, discover” -Mark Twain

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Netti tökkii aina vaan

Aamulla varhain, kun sää oli parhain (klo 7.15) Sari ja Jamppa lähtivät kauppaan. Shoppailut oli tehty ja vettä satoi, mutta provianttia saatu. Ilmassa oli ukkosta ja nähtiin salamoitakin. Kelistä huolimatta Cumbayera lähti matkaan siististä satamasta.

Jätimme pilvet taaksemme, vaikka joskus joku sivulta yllätti. Kertaakaan ei siirrytty ajamaan alhaalta, vaan ajettiin tsimmareissa ja ah kuinka se oli virkistävää. Päivän aikana lämpötila kohosi jopa plussaa 35 (mittari näytti 42), joten lämpöä riitti. Kansimiehistön hiki-indeksi ilmoitti lämpötilaksi 34,5 ja Reijan työindeksi ilmoitti lämpötilan liian suureksi, vaikka silti Reija yritti keskittyä työntekoon. Onneksi sen verran tuuli, että olo ei ollut mahdoton - ainakaan flybridgellä.

Välillä virkistäydyimme ja kävimme uimassa. Miehistö ilmoitti, että tuolla on Lidl, eikun pysähdys ja kauppaan... mutta jälleen kerran kauppareissu jäi tekemättä, sillä Lidl oli siestalla kahden tunnin ajan. Eli se siitä shoppailusta. No, onneksi aamuinen proviantin hankinta oli riittävän hyvä, että pärjäisimme iltaan saakka.

Iltapäivällä ylitimme Weser-joen ja sen jälkeen vielä pari muutakin. Jälleen uimaan, oli nimittäin tosi lämä.
Reija oli lopettanut työt ja pääsi harjoittelemaan ruorin pitoa 10 km:n ajan ja jossain vaiheessa harjoitukset jatkuvat. Jussi ja Jamppu totesivat, että eikun naiset ruoriin, koska Sari oli osallistunut harjoituksiin jo Reinillä.

122 km ja 9 tuntia takanapäin ja edessä rantautuminen Idencenin satamaan. Rantautuminen tapahtui itsenäisesti omin voimin ja tosi hienosti, yes, koska yhtään apumiestä ei rannassa ollut. Päätimme sen kunniaksi mennä oluelle, mutta naapuripöytään tuotiin niin mehevät rimpsuluut, että jäimmekin illalliselle, nam nam nam. Tarkoituksemme oli myös käydä kaupassa, mutta lähin kauppa oli 10 km:n päässä, joten siirrämme shoppailun huomiseen - ehkä.

Päivän mittaan netti on tökkinyt ja tökkiii edelleen, ilmassa on ukkosta ja salamointia ja mieletön helle - vain saunavihdat puuttuu. Yritetään huomenna - ehkä ja toivottavasti nopeammilla yhteyksillä - siirtää kuvia. Nyt nukkumaan lämpötilan ollessa 26, voipi olla hiukan tukalaa, koska ilmastointi ei vieläkään ole toiminnassa.


1 kommentti:

  1. Jos ette vielä "lentäneet" ohi, niin Elbe-Seiten-Kanalilla on kiva satama, Wittingen. Ja sieltä saa maailman parhaimmat possun kylkyluita!Että nam nam!
    Terveisiä Limfjordilta
    Ulle & Mike

    VastaaPoista